Σχετικά

Οι Σχολές Οδηγών “ΓΚΙΝΗΣ” δραστηριοποιούνται στο Νομό ΚΕΡΚΥΡΑΣ από το 1986. Η πολύχρονη εμπειρία μας, η άρτια επαγγελματική μας κατάρτιση, η υπευθυνότητα και η συνέπεια σε αυτό που κάνουμε μας καθιέρωσε στο χώρο των σχολών οδηγών και μας έφερε στις πρώτες θέσεις της προτίμησή σας.

Η εκπαίδευση γενικά προϋποθέτει Αλλαγή Νοοτροπίας! Στόχος μας είναι πρώτα να εκπαιδεύσουμε τους υποψηφίους και μετά να “πάρουν το δίπλωμα οδήγησης”.

Κύριο χαρακτηριστικό μας είναι η διάθεση,η ηρεμία και η όρεξη που μας διακρίνει προκειμένου να μεταδώσουμε στους μαθητές μας άρτια γνώση. Η οδήγηση μπορεί -και πρέπει- να είναι απόλαυση. Το αυτοκίνητο δεν είναι εχθρός, αλλά υπηρέτης μας, και ο έλεγχός του είναι απλός, αρκεί να υπάρχει ένας εκπαιδευτής που να έχει μια τέτοια φιλοσοφία και μια έντιμη στάση απέναντι στον μαθητή.

Σκοπός μας είναι ν’ αλλάξουμε τις δύο συνηθέστερες εκδοχές του Έλληνα οδηγού: τον τρομοκρατημένο οδηγό και τον «άρχοντα» του δρόμου.Το πιο σημαντικό για εμάς, είναι να εξασφαλίσουμε ότι θα μάθετε όλες τις δεξιότητες για να είστε ένας σίγουρος και ασφαλής οδηγός για μία ζωή.

Έχουμε εκπαιδεύσει πολλούς ανθρώπους να οδηγούν με ασφάλεια στους δρόμους, με ελάχιστο κόπο και ένα μεγάλο χαμόγελο στα πρόσωπά τους!